Grillauskausi on alkanut jo monien kodeissa ja itsekkin olen innostunut kokeilemaan uusia kokkausia ja mahdollisuuksia grillin kanssa. Nooh, vielä en päässyt teille mitään grillattavaa reseptiä jakamaan, mutta grilliherkkujen kylkeen valmistin nopean varhaiskaalisalaatin. Salaatin ihana twisti tulee piparjuuritahnasta, jota voitkin käyttää oman maun mukaan.
Kyllä! jälleen kerran helppo, nopea ja ehkäpä vähän kevyempää kun majoneesipohjaiset grillisalaatit =)
Ainekset/ Kauppalista
– n.400g Varhaiskaalia (käytin 2/3 pienestä kaalista
– 4 vartta Kevätsipulia
– 10-15 pientä mintunlehteä
– Limen puolikas
– 2dl Maustamatonta luonnonjogurttia (1%rasvaa)
– 2rkl Piparjuuritahnaa (itse laitoin vähän extraa, sillä pidän tulisesta mausta)
– 1tl Suola ja 1tl Pippuri
Valmistus n.10min
1. Silppua kaali, kevätsipuli ja mintunlehdet laakeaan kulhoon
2. Sekoita pienessä kupissa jogurtti, puolikkaan limen mehu, piparjuuritahna, suola ja pippuri
3. Sekoita jogurtti kaalin sekaan
4. Maista ja mausta tarvittaessa
5. Laita jääkaappiin vielä maustumaan pariksi tunniksi
Tämä herkku menee monen grilliruoan kylkeen. Ribsit, burgerit, hodarit ja erilaiset grillatut pihvit saa mukavan lisän salaatista.
Innovatiivisia ja aurinkoisia grillaushetkiä kaikille
-Mira-