Työhyvinvointi

Hyvä esimies / henkilöstövastaava/ päättäjä

Onko yrityksessänne mietitty seuraavaa?

Työ on se paikka, joka vie ajallisesti suurimman osan päivämme tunneista. Työkaverit ovat ne henkilöt, joiden kanssa ajallisesti vietämme eniten aikaa päivästä. Töitä tehdään itsenäisesti, ryhmässä, asiakkaiden ja esimiesten kanssa. Tunnelmat, tilanteet ja energiat vaihtaa omistajaansa päivittäin. Kiire, paineet ja luottamus tuovat oman ripauksen työyhteisöön sekä työpäivien sisältöön.

Työilmapiiri- työyhteisö ja toisten ihmisten kohtaaminen määrittelee huomattavasti tunnetilaa, jolla laitamme työpaikan oven kiinni ja vaihdamme vapaalle perheidemme pariin. Kun työssä viihdytään ja siihen pystytään antamaan 100% energiat, se antaa yrittäjälle varmasti pitkäaikaisia ja hyvinvoivia työntekijöitä.

Hyvinvoiva työntekijä voi niin työyhteisössä – kuin myös vapaa-ajallaan hyvin. Positiivisuus ja hyvä energia tarttuu.

Maailma muuttuu ja yritysten johtaminen alkaa olemaan merkittävässä asemassa työntekijöiden hyvinvoinnin ja tiimien toimivuuden kannalta. Miten sinä yrittäjänä, tai esimiehenä varmistat tulevaisuudessa kilpailukykysi ja pidät hyvistä työntekijöistä kiinni? Mikä on sinun valttikorttisi, että juuri teidän työpaikallanne viihdytään?


Kutsu koutsi käymään yrityksesi tiloihin liikuttamaan työntekijöitä työpäivän aikana. Pientä piristystä tuo esim. lempeä venyttely, keppijumppa tai kehonhuolto foam rollerilla.

Kysy lisätietoja mira#miirufit.fi