MiiruFitin tarina

MiiruFitin tarina ei ala yrityksen perustamisvuodesta 2017, vaan on jo pidemmän ajan prosessi. Ehkäpä minun koko elämäni mittainen.

Aito läsnäolo ja välittäminen näkyy. Kun teet asioita sydämelläsi välillä voi olla, että tulee pari kuperkeikkaa, mutta maalissa tiedät että olit oikealla ja juuri sinun näköiselläsi polulla….. -MiraMinä, Mira olen 40- vuotias liikkuja ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Olen koko ikäni pelannut koripalloa ja kehittänyt lajin parissa liikkuvia. Tämän lisäksi erilaiset ryhmäliikuntamuodot ovat olleet aina läsnä ja antanut hyvän vastapainon sekä tuen korisharrastukselle. Olen joukkuepelaaja ja uskon vahvasti ryhmän tuottamaan energiaan, oltiin sitten pelikentillä, työelämässä tai vaikka kaveriporukassa. Tapahtumien, liikuntaleirien ja erilaisten juhlatilaisuuksien järjestäminen on ollut intohimonani ja osana työtäni aina. Mikään ei ole parempaa, kun luoda ihmisille uusia elämyksiä ja kokemuksia, kera hyvän seuran. Health Coachiksi (hyvinvointivalmentaja) valmistuin keväällä 2018 PT Coaching Academysta.

Tällä hetkellä päiviini kuuluu erilaisia ryhmäliikunnan ohjauksia vakituisissa sopimussaleissa, sekä yksityistuntien merkeissä. Minulla on myös henkilökohtaisia valmennettavia niin liikunnan, kun ruokavalioiden saralla. Järjestän ja rakennan erilaisia tapahtumia ja liikuntalomia. Liikuntalomat ja niiden suunnittelu painottuu vielä ainakin vuoden 2020 syksyllä ja 2021 keväällä Suomeen, mutta minulta löytyy yhteistyökumppani myös Espanjasta. Sosiaalista mediaa käytän päivittäin ja syksyllä 2020 panostankin instagramiin MiiruFit ja sen tuomiin mahdollisuuksiin jakaa teille vinkkejä ja motivaatiota hyvinvoivaan arkeen.

Toimin ryhmäliikunnan ohjaajana ja tuntitarjontani syksyllä 2020 on

 • BodyPump LesMills
 • Sisäpyöräilyt mm. HIIT ja peruskestävyys
 • Crossi
 • Bike&Body
 • Kuntonyrkkeily

  Lisäksi toimin Bunda- ohjaajana (pakaralihasten täsmätreeni lisäpainojen avulla)

  Valmennuksessa

  Olen päässyt seuraamaan useita oppimisen polkuja ja tarinoita. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa elämässä jotain uutta projektia. Sit ku -ajattelu ei kuulu sanavarastooni, eikä valmennusfilosofiaani.
  Minun elämäni matkan varrelle on tupsahdellut upeita ihmisiä, joilta olen oppinut paljon. Tärkeimpänä seuraavat;

  – Usko itseesi, ole rohkea muuttamaan omaa elämääsi sinun näköiseksi ja sinun arvojesi mukaiseksi
  – Kova työ, periksiantamattomuus ja sitkeys palkitaan
  – Kohtele itseäsi kuin parasta ystävääsi, sekä kohtele muita ihmisiä, kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan
  – Optimismi on ensimmäinen askel onnistumiseen

  Yksilövalmennuksissani yksi päämääristäni onkin luoda asiakkaalle usko itseensä, kannustamaan toimimaan omien arvojen mukaisesti ja kulkea optimistisin askelin kohti omia tavoitteita.

MINKÄLAINEN HEALTH COACH MINÄ OLEN?

Oma tahtotilani on aina saada asiakas voimaan sisäisesti sekä ulkoisesti hyvin, riippumatta vaadittavasta työmäärästä. Positiivisuuden kautta kannustaminen kuuluu minun työkaluihini ja uskon vahvasti oman oivaltamisen kautta muutokseen. Kokemukseni monipuolisesta liikunnasta mahdollistaa löytämään myös sinulle mieluisan tavan liikkua. Kokin koulutus ja liikunnallinen elämäntapa koko perheessä on myös opettanut minua elämässäni, jonka johdosta löydämme varmasti uusia makuja ja menetelmiä tarvittaessa sinunkin keittiöön.

VALMENNUKSENI TAVOITE ON AINA OPTIMAALINEN HYVINVOINTI JA HALUAN KOROSTAA ASIAKKAILLE SEURAAVIA ASIOITA;

 • Muutos alkaa omasta tahdosta sekä tavoitteiden asettamisesta.  Vastuu muutoksesta on jokaisella itsellään, mutta yhdessä ne ovat lähempänä. Valmentajana haluan kannustaa erilaisiin ajattelutapoihin, tuon myös konkreettisia toimintatapoja käyttöösi.
 • Muutoksen mahdollistamiseksi on ensin kartoitettava omat voimavarat, sekä tavoitteet. Huomioimme menneisyyden, opittujen tapojen sekä uskomusten vaikutuksen nykyhetkeä unohtamatta.
 • Suorituskeskeisyys jätetään sivulle ja siksi tavoitteet tehdään realistisesti käyttämällä juuri niitä voimavaroja, joita sinulla siinä hetkessä on.