Syksy 2023

Tervetuloa 27.8 starttaavaan pienryhmävalmennukseen

Meidän ryhmät

Tarjolla on kaksi samantasoista ryhmää, joissa pääset liikkumaan oman kuntosi mukaan. Pienryhmässä liikkuminen tarjoaa yhteenkuuluvuuden lisäksi ryhmän tuoman kannustuksen. Onko mitään sen parempaa kuin treenata yhdessä ihmisten kanssa, joilla on samat tavoitteet ja mielenkiinto treenaamiseen? Porukassa voima ja tulokset tiivistyvät, samalla jaamme yhdessä liikunnan ilon sekä sen tuoman hyvän olon tunteen. Koska liikunnan ja treenaamisen ei tarvitse olla vakavaa, tule sinäkin mukaan iloiseen ja hyvänmielen pienryhmiimme.

Treenipäivät ovat torstaisin ja sunnuntaisin
Torstaina klo 8:30 ja sunnuntaina klo 15.00 TAI 16.45
Torstai-aamun treenit ovat avoinna molempien ryhmien jäsenille. Voit ilmoittautua ryhmään, jonka aikataulu sopii sinulle parhaiten sunnuntaina. Treenien sisältö on sama molemmissa ryhmissä.

Syksyn 2023 valmennukset alkavat sunnuntaina 27.8.2023

Pienryhmävalmennus:

  • Valmennus tukee kunnon kehittymistä erilaisten ja monipuolisten treenien avulla.
  • Motivoi liikkumaan useamman kerran viikossa ja tekemään suunnitelmallista harjoittelua.
  • Omilla toiveillasi pääset vaikuttamaan treenien sisältöön.
  • Yhteisen pienryhmävalmennus whatsapp -ryhmän, jossa kaveria kannustetaan ja treenejä hehkutetaan
  • Ohjeita, reseptejä ja treenejä kohti terveellisempää arkea
  • Ammattitaitoisen ja kannustavan valmentajan, sekä ryhmän tuen ja voiman
  • Kolme yhteistä teemapäivää, eli pienryhmän sunnuntai seminaarit
  • Ryhmässä liikkumisen iloa ja sen tuomaa energistä oloa arkeen

Aamuvirkkujen toiveet on kuultu

Torstai aamuina klo 8:30 kaikille pienryhmävalmennukseen ilmoittautuneille on tarjolla yhteistreenit. Aamutreenit ovat kaikille mahdollisuus treenata yhdessä, eli näihin treeneihin saa osallistua kaikki mukaan, olitpa sitten kummassa valmennuksessa tahansa. Osallistumalla sekä sunnuntain, että torstain treeneihin saat tehtyä kahdet monipuoliset treenit viikossa. Aamutunnit antavat hyvän startin päivällesi sekä ison annoksen positiivista energiaa.

Pienryhmän yhteiset sunnuntai seminaarit

Syksyn tuntien ohella, järjestetään syksyn aikana kolmena sunnuntaina TEEMAPÄIVÄ, jolloin on tarjolla kaiken kuntoisille erilaista treenaamista ja ohjelmaa päivän mittaan, ohjelman lisäksi tarjolla on pienimuotoista välipalaa. Jokaisella kerralla teemapäivien sisältö on vaihtuva ja erilainen. Yllätyksenä voi olla vierailevia valmentajia tai luennoitsijoita. Vierailijat tuovat vinkkejä sekä ideoita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Teemapäivät sisältyvät pienryhmävalmennuksen maksaneille. Mikäli ei ole pienryhmävalmennuksessa on näihin myös mahdollista ostaa paikka erikseen 30€ hintaan.

Hinnasto

27.8-27.9 (1kk) 95€

27.8-27.10 (2kk) 175€

27.8-27.11 (3kk) 260€

Hinnat sisältävät kahdet treenit viikossa, sekä sunnuntain teemapäivät. Mikäli lunastat useamman kuukauden valmennuksen kerralla, tulee kuukausihinta tällöin edullisemmaksi.

”Liikunta on legit letkeempää lössissä”

Ilmoittaudu mukaan, paikat täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmennusryhmään otamme kerrallaan max 13hlö ja minimi ryhmän toteutumiseen on 8hlö

Ilmoittautuminen sähköpostilla
miirufit#gmail.com