Liikuntakerho VauhtiLoikka

VauhtiLoikka on uudenlainen tapa liikuttaa perheitä yhdessä ja erikseen. Liikkumalla yhdessä samoilla kellonlyömillä, säästämme perheen yhteistä aikaa ja lisäämme energiaa arkeen. VauhtiLoikka on ammattitaitoista liikunnanohjausta, joka ei etsi kasvavaa jäsenmäärää vaan tarjoaa mahdollisuuksia kokeilla uusia erilaisia liikuntamuotoja ja lajeja, sekä antaa liikuntakipinän perheellesi. Toimintamme tapahtuu Nurmijärvellä, Klaukkalassa Isoniitun koululla.

VauhtiLoikka tarjoaa perheelle yhteisiä hetkiä ja uusia kokemuksia liikunnan parissa.

Monella meistä on tunne, että perheen viikkokalenteri on täynnä erilaisista harrastuksista, niin lasten kuin aikuistenkin. Useassa perheessä myös aloitetaan lasten harrastaminen jo nuoremmalla iällä, kuin esimerkiksi 15 vuotta sitten. Kuinka moni vanhemmista on seisoskellut kentän laidalla tai katsomoissa odottaen (lue somettaen) että harrastus päättyy ja pääsette hyppäämään seuraavaan kalenteriin merkattuun treeniin? Kuinka moni vanhemmista on vienyt lapsen lapsiparkkiin, päästäkseen itse harrastamaan?

Kuva: Johanna Tunkkari

VauhtiLoikka on suunnattu perheille, joissa on pieniä lapsia. Tarjoamme 3-7- vuotiaille lapsille matalan kynnyksen liikuntaa, tutustumista eri liikuntalajeihin, sekä tutustumista omaan motoriseen minäkuvaan. VauhtiLoikka on myös lajikokeilua parhaimmillaan ja loikan avulla voittekin löytää vaikka koko perheelle uuden harrastuksen. Loikka- ryhmissämme toimii vastuullisia ja ammattitaitoisia ohjaajia, joilla on vuosien käytännön kokemus lasten liikuttamisesta. Ryhmissä ollaan itsenäisesti ilman vanhempaa, mutta mikäli lapsi kokee tarvitsevansa vielä vanhemman tukea, niin saa vanhempi jäädä kerhoon lapsen kanssa.

Aikuisetkin Loikkaa
Samaan aikaan lasten liikkuessa, liikutamme myös lasten vanhempia eri liikuntamuodoin. Haluamme tuoda lasten vanhemmille mahdollisuuden liikkua ja harrastaa ilman, että kotiin tarvitsee pyytää hoitajaa tai toinen puolisoista jää lapsenvahdiksi aikuisten liikuntaharrastusten ajaksi. Kun lapsi on saatettu saliin omaan harjoitteluun, siirtyvät vanhemmat ohjaajan mukana liikkumaan ulos. Täällä onkin hyvä mahdollisuus liikkua yhdessä puolison kanssa.

Järjestämme aikuisille myös toiveiden mukaan erilaisia luentoja mm. palauttava uni, keho ja ravitsemus, perheen toimiva arki.

Jos vallan innostut ja haluat syventää omaa tietoutta kuntotasostasi teetämme myös erilaisia mittauksia mm. kehonkoostumus, liikkuvuus -ja kuntotestauksia.

Perhe loikkaa kuukausittain myös yhdessä

Joka viikko opimme liikuntatuokioissa uusia asioita ja mikä olisi mukavampaa, kun tietyin väliajoin näyttää taitojaan myös vanhemmille. Joka kuukausi perhe viettää yhteisen liikuntahetken, jolloin kaikki liikkuu yhdessä, niin lapset kuin vanhemmatkin. Tällöin kaikki pääsee näyttämään uusia oppeja ja järjestämme leikkimielisiä kilpailuja ja taitoratoja.

Ruokakassi mukaan harrastuksesta

Kaikki VauhtiLoikka perheet pääsevät tutustumaan liikunnalliseen kokonaisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Niin aikuisen, kun kasvavien lasten arkeen kuuluu terveellinen ja ravintorikas ruoka. Tarjoammekin liikunnan lisäksi myös herkkuja ja mahdollisesti uusia ruoanvalmistusmenetelmiä perheenne keittiöön.

Kerran kuukaudessa perhe saa kotiin vietäväksi valmiin ruokakassin, jossa on ainekset ja reseptit koko perheen ravitsevaan viikonloppu ruokaan. (myös kasvisvaihtoehto) Ruoanlaitosta voi myös nauttia koko perhe ja yleensä ruoka maistuukin juuri silloin ihan parhaimmalta.

VauhtiLoikan Syvempi tarkoitus

  • Aikuiset ovat suunnan näyttäjiä ja esimerkkejä (liikunta ja ravinto)
  • Perheet tarvitsevat yhteistä aikaa ja, sitä ihan tavallista arkista puuhaa
  • Lapsiarjessa aikuisten omista liikuntaharrastuksista tingitään yleensä ensimmäisenä ja osa vanhemmista voi tuntea huonoa omatuntoa lähtiessään omiin harrastuksiin
  • Haluamme tarjota myös perheen pienemmille liikuntaa ja mahdollisuuksia tutustua eri lajeihin, peleihin ja leikkeihin ammattitaitoisessa ja turvallisessa ohjauksessa
  • Meille on koko perheen hyvinvointi ja liikunnallinen elämäntapa tärkeää
  • Energinen perhe – toimiva perhe
  • Lapsen monipuolinen liikunta tukee myöhäisemmässä iässä muita harrastuksia
VauhtiLoikan vastuuohjaajat

Mira Heino Aikuisten Loikka
044-5171142
vauhtiloikka@outlook.com

Saara Kuisma Lasten Loikka
040-5122528
vauhtiloikka@outlook.com

PikkuLoikat v.2017-2016
Lauantaisin Klo 9.15-10.00

IsoLoikat v.2015-2013
Lauantaisin Klo 10.15-11.00

Ensimmäinen kerta tammikuussa 2021

HINTA KEVÄT (sis. 15 kertaa)
Lapsi +huoltaja(max 2) yht 370 €

Voit maksaa summan kokonaisuudessaan tai kahdessa erässä
1. erä 15.2.2020
2. erä 15.4.2020

VAUHTIVARAAJAN ETU!
Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä yhteishintaan 340€!
Olemme ottaneet vallitsevan koronapandemian huomioon ja voit peruuttaa osallistumisesi täysin veloituksetta 1.8 mennessä.

Sisarus mukaan + 100€/sisarus


Hintaan sisältyy: koko perheen ohjaus omissa ryhmissä, tarvittavat välineet, luennot ja ruokakassi kerran kuukaudessa.

Valinnaiset lisämittaukset lisämaksusta
– Liikkuvuus
– Kehonkoostumus

Ilmoitamme lisämittauksista ja hinnoista pian

Vauhti takuu

Haluamme, että lapset ja heidän vanhemat nauttivat kerhossamme ja kokevat sen luontavaksi tavaksi liikkua. Jos et kahden kokeilukerran jälkeen tunne kerhoa luontevaksi ja teidän perheelle sopivaksi, olette oikeutettuja perumaan kerhoilmoittautumisen ja hyvitämme laskunne. Toivomme kuitenkin että ennen loptetuspäätöstä kävisimme yhteisen keskutelun, voisimmeko me ohjaajat olla teidän avuksi, jotta viihtyisitte VautiLoikassa.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella

(lomakkeeseen pääset myös https://forms.gle/7Z3rjLLLYzz26L967 )

GDPR tietosuoja-asetuksen mukaisesti MiiruFit ilmoittautumistietojen käsittelytiedot näet yhteystiedot sivulta.