Joogaa ja tanssia Espanjassa

Tämä kehon ja mielen leiri starttaa syksyn kyllä kirjaimellisesti. Lähde aurinkoon lataamaan akkuja hyvän fiiliksen leirille Espanjan Torreviejaan. All inclusive leirillä sinun tarvitsee ainoastaan hypätä kesäiseen tunnelmaan ja nauttia matkasta. Haluamme tarjota viiden päivän aikana matkaa omaan kehoon ja mieleen yhdistämällä lempeät jooga harjoitteet, sekä tanssimalla hikeä pintaan villan omalla vihreällä pihalla palmujen alla. Finca Venus villan keittiössä leirin ajan on suomalainen kokki valmistamassa maittavia ja terveellisiä ruokia aamupalasta illalliseen saakka.

Ohjaajina leirillä toimii liikunnan superammattilaiset Laila ja Moona, jotka ovat liikuttaneet työkseen ihmisiä jo vuosia. Laila vie leiriläiset joogan kiehtovaan maailmaan ja Moonan kanssa tanssitaan hiki otsalla ja hymy huulilla.

Päivien vapaa-ajat voit viettää altaalla aurinkoa ottaen tai hypätä mukaan erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin, pyöräilemään Torreviejan suolajärville, vaeltamaan läheisille kukkuloille tai tutustumaan paikalliseen viinitilaan.

All Inclusive lomasi sisältää kaiken allaolevan:

 • Suorat lennot (sis. ruumaan menevän laukun)
 • HEL-ALC 06:00-09:25
 • ALC-HEL 23:55-05:10+1
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 5 yötä 2-3 hengen huoneissa Finca Venus huvilalla (uima-allas, sekä vihreä piha-alue)
 • Oma yhden makuuhuoneen huoneisto 150€ lisämaksusta.
 • Täyshoito huvilalla jossa oma kokki, joka loihtii maukkaat aamupalat, lounaat ja illalliset.
 • Juomapalvelu majapaikassa (vesi, virvoitusjuomat, kahvi tee, oluet ja viinit)
 • Päivittäiset joogaharjoitteet villan viheriöllä
 • Päivittäiset bailantai- tanssit villan viheriöllä

  Kaikki ylläoleva hintaan 1160€

Matkanjärjestäjä AthletiQ:n suomalainen henkilökunta apuna ja oppaana matkanne ajan

Seuraavan leirin ajankohta on vielä epävarma valloillaan olevan koronaviruksen vuoksi. Lisätietoja miirufit#gmail.com

Nopean varaaja etu -10%

Matka maksetaan kolmessa erässä;
Heinäkuu 20%
Elokuu 40%
Syyskuu 40%

Matka toteutetaan 15 henkilön ilmoittautuessa mukaan. Maksimi leiriläisten määrä on 25.

Jooga-ohjaajamme Laila

Olen aloittanut joogan vuonna 2004 astanga-kurssilla. Polun varrella on ollut meditatiivista tanssia, tiibetiläistä kotiharjoitusta, meditaatioita, reiki-kursseja ja NLP-kursseja.

Opiskelin joogaopettajaksi 2012-2013 Andrew McAuleyn johdolla hänen ensimmäisellä Suomessa pitämällä RYT-kurssilla. Kurssi oli vaativa, sekä kokonaisvaltainen niin käytännön- kuin teoriaopintojen tiimoilta.

Joogamatka on elämänmittainen ja olen erittäin kiitollinen joogasta elämässäni. Koen sydämenasiaksi ohjata joogasta kiinnostuneita omalla joogapolullaan. Ohjaan sinut joogan maailmaan lempeydellä ja varmalla ammattitaidolla. Kanssani harjoitetaan sekä dynaamisia että restoratiivisiä tunteja. Prana Flow-tunnilla saatat jossakin vaiheessa havahtua siihen, että olet huomaamattasi tekemässä melkoisen tehokasta treeniä.

Odotan innolla meidän yhteistä jooga matkaa

Namaste


Laila Hofland
Prana Flow RYT 2013
Sivananda RYT 2015
NLP Master Practitioner 2009
Toimintaterapeutti YAMK 2018
Reiki Master 2009


Tanssi- ohjaajamme Moona

Olen Moona Roulamo, 35-vuotias 2 lapsen äiti. Olen  liikunta-alan ammattilainen ja intohimona minulla on tanssiminen sekä matkustaminen.
Meidän perheellä on ollut oma liikuntakeskus yli 30 vuoden ajan, joten liikunta ja hyvinvointi on iso osa omaa arkea.

Tanssimisen aloitin 3-vuotiaana. Tanssilajeja minulla on ollut baletista afroon ja kaikkea siitä väliltä. Nykyään ohjaan ryhmäliikunnan puolella erilaisia tanssillisia tunteja sekä lihaskuntotunteja ja kuntosalin puolella opastan ihmisiä kuntoilun pariin.

Tanssin ja Espanjan auringon valon yhdistäminen tulee olemaan aivan huippu juttu. Odotan tätä todella innoissani <3

Moona Roulamo
Aerobicohjaaja
Kuntosaliohjaaja
Les Mills Sh’bam
Les Mills CXWORX
Les Mills Body Jam

Finca Venus Villa

Finca Venus on loistava majoituspaikka isoille ryhmille ja joukkueille. Huvilakompleksin majoituskapasiteetti on jopa 39 henkilöä. Huvila sijaitsee Rojalesissa noin 14 km Torreviejan keskustasta suolajärvien sisämaan puolella. Lähimmälle uimarannalle on matkaa reilu 4 kilometriä. Läheltä löytyy kauppoja ja ravintoloita. Alue on rauhallinen.

Tilaa huvilalla ja sen aidatulla piha-alueella on todella paljon. Reilun 8000 neliön kaunis aidattu tontti tarjoaa tilaa monenlaisille pihapeleille ja auringonottajille löytyy myös omaa rauhaa. Lentisverkko, mölkky, jooga, hippa ja kuurupiilo, mitähän kivaa teidän porukka keksii… Pihan helmi on iso uima-allas alue, jonne on kiva pulahtaa viilentymään auringonoton ja pelailun lomassa. Allas alueella on syvempi aikuisten allas baari-tiskeineen sekä matalampi lasten puoli. Käytettävissänne on myös suomalainen puusauna!

Finca Venuksessa on 11 eri kokoista omaa huoneistoa, jossa kaikissa on makuuhuoneiden lisäksi oma kylpyhuone, olohuone, keittiö ja piha-terassi. Pienimmät huoneet ovat yhden makuuhuoneen asuntoja ja isoin on kolmen makuuhuoneen asunto. Huoneistot ovat siistejä espanjalaisittain sisutettuja.