Elämän tasapaino

Elämän tasapaino-palvelu, mistä on kyse?

Hyvinvointi-, ravinto- ja liikunta- valmennukset sekä sopivassa suhteessa painonhallinta, palautuminen ja näiden vaikutus kokonaisuutena juuri sinuun.

Elämän tasapainovalmennus tähtää henkiseen vahvuuteen ja fyysiseen hyvään kuntoon. Haluan nostaa valmennuksissani esille myös levon, palautumisen ja ravinnon tärkeyden, jotta pääset kohti tavoiteitasi.

Uuden oppimiseen, toimivaan aineenvaihduntaan ja fyysiseen harjoitteluun tarvitsemme kehon, joka ei ole stressitilassa tai omaa suurta ja raskasta henkistä kuormaa. Valmennuksien alkukartoituksessa käydäänkin heti ensimmäisenä läpi, mikä on kehomme ja mielemme tämänhetkinen tilanne.

Elämäntapamuutos vaatii pitkäjänteistä työtä ja tuo myös haasteita matkan varrella. Määrittelemääsi tavoitteeseen pääsyyn tehtävä muutostyö on aina prosessi, jonka aikana tuen, ohjaan ja avaan uusia mahdollisuuksien ovia sinulle. Jokainen valmennukseni on yksilöllinen, sillä jokainen valmennettavani on erilainen, huomioiden tavoitteet, arvot, voimavarat sekä aikataulut. Minulla ei ole valmista kaavaa, pakettia eikä taikasauvaa, joiden avulla päästäisiin tavoitteisiin. Yhdessä rakennamme juuri sinulle toimivan kokonaisuuden.

Yksi tapaaminen kestää 60 minuuttia. Elämän tasapaino 3kk ja 5kk pakettien hintoihin sisältyy myös kuntosali/ viikkoharjoitteluohjelma, sekä tutustuminen näihin. Halutessasi saat myös sinulle räätälöidyn ruokavalio-ohjelman, tähänkään et ruokavaakaa tarvitse.

MIKSI JA KENELLE?

Useiden tutkimusten mukaan tällä hetkellä suurimmat terveyteen liittyvät haasteet työikäisillä ovat liikkumattomuus, ylipaino, unettomuus ja aivojen ylikuormittuminen. Elämän Tasapaino -palvelut on kehitetty tuomaan oivalluksia ja tukea kaikille työikäisille saavuttaaksemme ymmärryksen, mistä koostuu optimaalinen hyvinvointi.

Elämän Tasapaino- palvelut sopivat sinulle, joka kokee tarvitsevansa tukea isoihin tai pieniin elämäntapamuutoksiin. Kaikilla meillä on voimavaroja ja tahtoa erilaisiin elämänmuutoksiin. Toisinaan ulkopuolisen on helpompi havainnoida muutoksen tarpeita sekä pieniä sudenkuoppia.

Kuulostaako joku seuraavista liiankin tutulta?

  • Liikun ja urheilen paljon, mutta tuloksia ei tule
  • Syön mielestäni terveellisesti, mutta paino ei putoa
  • Olen kokeillut useita pikadieettejä, mutta ne eivät toimi
  • Nukun riittävästi, mutta olen aina väsynyt
  • Elämäni on niin kiireistä, että omille harrastuksille ei jää aikaa

Esimerkiksi näihin väittämiin voimme yhdessä rakentaa muutoksen polkua.

Oletko valmiina kohtaamaan Elämän Tasapainon? Ota rohkeasti yhteyttä

Hinnaston Elämän Tasapaino palveluihin löydät täältä