Kesä 2023

Ei kesäkuntoon, vaan kesällä kuntoon!

Mitä jos tänä kesänä et pelkästään makaisi laakereillasi? Kesä tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia liikkua ulkona sekä luonnossa. Samalla kun nautit kauniista kesäpäivästä, voisit nostella muutakin kuin multasäkkejä tai lenkkeillä ilman ruohonleikkurin työntelyä tai häiritsevää ääntä. Liikkuisit ja lenkkeilisit muutoinkin kuin haravan varressa tai terasseja kierrellen.

Mitäpä, jos tavoitteemme olisikin kesällä kuntoon, eikä kesäkuntoon. Pienryhmässä liikkuminen on motivoivaa ja kannustavaa, ryhmän henki ja siihen kuuluva yhteisöllisyys antaa tunnetusti paljon tukea ja iloa omaan liikkumiseen. Samalla kun liikut, voit nauttia luonnosta ja kauniista kesästä. Suomen kesä on kovin lyhyt, joten miksi emme nauttisi siitä kaikin keinoin. Lomailu tekee hyvää ja treenien tauottaminen antaa uutta puhtia, mutta kokonaan liikkumista ei kannata kesälläkään unohtaa. Kesätreenit sopivat kaikille. Tässä ryhmässä kuntoillaan/liikutaan ilon ja hyvän fiiliksen kautta.

Treenit koostuvat erilaisista teemoista ja liikuntamuodoista. Nostetaan sykettä sopivasti ja lisätään lihasta mutta tärkeintä kuitenkin, että nautitaan yhdessä tekemisestä sekä liikkumisen tuomasta iloisesta ja hyvästä mielestä.

Valmennuksen sisältö:

Pienryhmä aloittaa treenit sunnuntain 2.7 ja kestää 6 viikkoa.
Treenit torstaisin klo 8.30 ja sunnuntaisin klo 16.30
Paikka: Klaukkalan alueen lähimaasto ja liikuntapaikat (sateella sisätilassa)
Lauantaina 5.8 ryhmän huipennus tapahtuma ”MiiruFit Event”

Hinta: 145€ (sis. 6viikon treenit, 2 treeniä/vko + pääsyn MiiruFit Event- juhliin)

MiiruFit Event

On kesän pienryhmän jäsenille järjestettävä leikkimielinen minitriathlon. Jotta jännitys säilyisi loppuun asti, paljastamme triathlonin lajit vasta kesällä. Kesän treenit toki antavat hyvää pohjaa ja tukea tulevaan triathloniin. Kisaan osallistuneet tullaan palkitsemaan ja päivä päättyy yhteisiin päättäjäisjuhliin, joissa on mukana myös livemusiikkia. Tapahtumasta ja sen aikatulusta tiedotan vielä tarkemmin kesän aikana.

Kesän ryhmissä mukana olleille on halutessaan tarjolla henkilökohtainen yksilötunti, jolloin voit konsultoida valmentajaa esim. syksyn treeneistä, ruokavaliosta tai yksilövalmennuksesta. Voit muokata valmentajan kanssa omannäköisen syksyn itsellesi ja sinun tarpeillesi.

Kiinnostaako jatko myös syksyllä?

Kesän ryhmässä mukana olleilla on automaattisesti paikka syksyllä alkavissa ryhmissä. Syksyn ryhmien aloitus on sunnuntaina 27.8.2023 ja nyt on luvassa 2 ryhmää, jotka on tarkoitettu kaikille kunnosta riippumatta. Ryhmien treenit ovat sunnuntaisin klo 15.00 tai klo 16.45 sekä torstai aamuisin klo 8.30. Torstai-aamun treenit ovat molempien ryhmien jäsenille. Voit ilmoittautua ryhmään, jonka aikataulu sopii sinulle sunnuntaina parhaiten. Treenien sisältö on sama molemmissa ryhmissä.

Syksyn ryhmistä lisätietoa täältä

Ilmoittautuminen sähköpostilla
miirufit#gmail.com