Balanssi Päivä

Balanssi Päivä on yrityksille rakennettu ohjelma, jonka avulla pääsette hankkimaan hyvinvointia yrityksenne työntekijöille. Balanssi Päivän palvelut toteutetaan Klaukkalassa Liikuntakeskus Balanssin tiloissa. Oli kyseessä työntekijöiden virkistysiltama, lounastreffit tai vaikka lisää työkykyä edistävää liikuntaa, me rakennamme sinun työntekijöille tarvittavan kokonaisuuden.

Nyt ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan. Tuo oma super-tiimisi palkintomatkalle virkistäytymään ja nauttimaan hetken omaa aikaa.

Myös etätöistä mukaan treffaamaan työkavereita.

Tarjontaa löytyy, joten miksi tutustuisitte juuri Balanssi Päivän hyvinvointipaketteihin?

  • Emme tarjoa pelkkää hikiliikuntaa ja kieli vyön alla jumppaamista. Kunnioitamme jokaista työntekijäänne yksilönä ja haluamme tarjota erilaisia tapoja liikkua, huoltaa kehoa ja rentoutua.
  • Jokaiseen palvelupakettiimme kuuluu myös ruoka, sekä ravintorikas alkumalja
  • Räätälöimme sinun henkilöstöllesi sopivan paketin, oli kyse sitten lounastreeneistä tai illanistujaisista -> kaikki saat nyt saman katon alta. Paikalle voimme myös tilata koulutettua henkilökuntaa mm. urheiluhierojan, jalkahoitajan tai Personal Trainerin.
  • Olemme paikallisia toimijoita ja lähellä teitä Klaukkalan keskeisellä paikalla
  • Toiveenamme on, että Balanssi Päivän palvelut eivät ole ”päälle liimattuja”. Haluamme avoimesti tuoda oman persoonamme ja kokemuksemme myös tähän konseptiin ja uskomme vahvasti yhdessä tekemisen ja avoimuuden voimaan.


    TRAIN TOGETHER STAY TOGETHER